Drømmen om en Kronprins på pot

Drømmen om en Kronprins på pot

Kronprins Pernille Samsø Klunseriet.dk.png

Hold kæft hvor har jeg drømt meget siden jeg blev gravid. Jeg har røget pot med kronprinsen, blevet smidt ud fra et pressemøde som fodbold skribent, fordi jeg vidste for meget om fodbold, fået et barn der blev født påklædt med fuldt tandsæt og færdigudviklet sprog og jeg har bedt min kæreste flytte ud i et telt i baggården, fordi jeg synes min kat ville være en bedre far for vores barn. Er det bare starten på en fuldstændig omvendt verden, som bliver fucked up, skør og mega underholdende? Eller er det mig, der er vanvittig? Det er lidt ligesom at være med i Alice i Eventyrland, hvor rutsjeturene bare bliver ved.. 
Jeg elsker Alice i Eventyrland, så baby come on, så skal vi rutsche derudaf sammen. Også med din far! :-)

Hvad har du haft af mærkelige, sjove, skøre drømme?