Jeg er pisse lækker – må man gerne synes det?

Jeg er pisse lækker – må man gerne synes det?

For et par uger siden så jeg et indslag i Godmorgen Danmark, om unge mennesker og deres evne til at synes de er awesome. Indslaget handlede om, om det er okay, at glemme janteloven og sige at man selv synes, man er god?
De unge mennesker i indslaget, var alle intelligente og havde rigtig høje ambitioner om dem selv og deres uddannelser. De sad ikke og mudrede rundt med en eller anden korrekt lillepige attitude, men mente derimod, at det er helt i orden at sige ”Jeg er pisse god”, og det sagde de.

Når det er i orden, at synes man er top god, er det så også i orden at synes, man selv er pisse lækker? Det tænkte jeg en del over. Det kan være svært, ”Ja”, men er det den eneste grund til, at vi ikke alle retter ryggen, knejser med nakken og giver udtryk for, at vi er møg lækre?

Kender du ikke de dage, hvor det hele faktisk spiller max? Håret og tøjet sidder godt, og man føler hele verden bare kan komme an.
Vi har en tendens til, at selvom man føler sig skide lækker, og har lyst til at gribe en megafon og råbe det ud til verden, er der et eller andet der begrænser en. Hvorfor egentlig det? Jeg mener, der kommer jo ikke en lille mand op af håndtasken, går en runde i bussen og gør de andre passagerer opmærksom på at, dernede sidder en toplækker person, med en fantastiks stil og personlighed.

Måske er det fordi, vi er bange for, at andre ikke synes vi er så lækre, som vi selv synes. Hvad så, er det ikke os selv der skal synes det? Og først og fremmest vise det. ”Jo men Pernille, det kan man altså ikke, så er man jo en selvglad og snobbet nar”. Det behøver man jo ikke være. It’s all about your attitude, smukke!

Det kan være en træningssag, at synes man selv er lækker. Det er jeg med på. Men med små skridt er jeg sikker på, det kan lade sig gøre. Det behøver ikke kræve den helt store styling, men måske bare nogle enkelte tiltag.

Jeg har lavet et lille videoindlæg, som (forhåbentlig) kan motivere dig til, at gå ud i verden og fortælle den, at du er pisse lækker – det må du nemlig gerne synes! ;-D   

Hvornår føler du dig pisse lækker?