Mormors undertøjs tips

Mormors undertøjs tips

Dette indlæg indeholder Affiliate links

Min mormor sagde altid, at hvis man skulle være rigtig velklædt, skulle man være det fra inderst til yderst. Undertøjet var ligeså vigtigt som bukser, bluser, kjoler og sko.

Som sagt, er jeg ret vild med de kloge råd, jeg kan få, af mennesker der har levet et langt, indholdsrigt liv. Og min mormor havde fuldstændig ret.

Det kan godt være, du tænker: "Jamen der er jo ingen, der ser mit undertøj".
Se det er så ikke helt sikkert.

Jeg gik engang frejdigt og glad ud ad Gl. Køge Landevej(den er ret lang, hvis du ikke kender den..) Det var en dejlig varm sommerdag, jeg var på vej hjem fra arbejde.
Det undrede mig lidt, at der var mange, af de forbikørende billister der kiggede MEGET efter mig. Nå ja jeg følte mig ret lækker, og min sommerkjole var super fed. Så jeg blev enig med mig selv om, at det vel var forståeligt. Selvom folk godt nok kiggede meget og lææænge. Men jeg rettede ryggen, og slentrede stille og roligt videre.

Da jeg kom hjem, opdagede jeg til min store forskrækkelse, at jeg havde gået hele turen, med min kjole siddende i mine trusser.. Så tror da pokker, at alle hankønsvæsenerne var ved at få nakkeskader. Det skal lige siges, at jeg ikke er typen, der bruger timer i et fitnesscenter, så min bagdel var ikke i specielt god form..

Helt vanvittig flov satte jeg mig i min campingvogn. Jeg havde mest lyst til, at grave mig ned, begynde at tude og aldrig gå på Gl. Køge Landevej igen. Istedet drak jeg mig en kold øl, for det var vist det eneste, der kunne tage toppen af pinligheden. Jeg havde jo været helt overbevist om, at det var mig og min cool lækkerhed de havde kigget efter, og ikke min bare røv.
Da jeg havde sundet mig, huskede jeg min mormors ord, og var hende dybt taknemmelig. For jeg havde da i det mindste været velklædt både inderst og yderst 

Inspireret af min mormors kloge ord, har Jeg lavet lidt tirsdags inspiration til dig, så du kan være velklædt helt inderst. 

Mormors top 3 BH tips

1. Vælg den rigtige størrelse. Bliv målt, så du ved, hvilken størrelse du reelt skal have. Vær ikke bange for, at spørge ind til din str. ved forskellige bh modeller. Soft cup, balconette, vatteret, push up.. 

2. Tænk på til hvilket formål du skal bruge bh'en. Således får du købt forskellige modeller, der passer til forskelligt tøj. T-shirts, skjorter, udskæringer etc

3. Bliv målt ca. 1 gang om året. Kroppen ændrer sig, og det gør bh størrelsen også. Tøjet sidder bare bedre med den rigtige bh.

Så ud med forvaskede trusser og bh'er hvor elastikken er strukket til det yderste. Nyd din røv og dine bryster.
Rigtig god undertøjs shopping. ;-)

Hvad er dit bedste undertøjsråd? Du kan skrive i kommentarfeltet længere nede. 

Der er altid en god grund til, at sætte kulør på garderoben. Hvis du ikke allerede gør det, er det fine forår, hvor en BH strop let kommer til syne, et godt sted at starte.