Stort tillykke Deres Majestæt – De har fandeme god stil!

Stort tillykke Deres Majestæt – De har fandeme god stil! 

Dette indlæg indeholder Affiliate links.

Sidste gang jeg havde besøg af min veninde Lone, havde hun en prinsessekrone med til mig. Jeps sådan en fin en af pap og silkepapir.
Når børn får sådan en til fastelavn, er det, som regel, fordi de bliver kattedronninger. Derfor tillader jeg mig, at kalde min for en dronningekrone. Og jeg elsker min dronningekrone ligeså meget, som børnene elsker deres, når de har ordnet tønden i gymnastiksalen.  

I dag var så dagen, hvor jeg fik brug for min dronningekrone. H.M. Dronning Margrethe bliver 75, og for en royalist som mig, skal det da fejres. Men hvordan fejrer man en Dronning, når man ikke ligefrem er inviteret til hverken morgenbord, galla eller anden festivitas i de royale gemakker?
Man lader sig inspirere af vores fine dronning og hendes stil. Og så kan man jo, ligesom tusinder af andre verdensborgere, tage ind forbi Amalienborg og give et vink til Majestæten. 

Helt glad stod jeg op i morges, og iførte mig mit Dronningeinspirerede tøj. Der skulle lige tages hensyn til, min søn der tillader sig, at fylde mere og mere midt på mit corpus. Så mine muligheder var lidt begrænsede. Men tyl, glimmer og selvfølgelig min dronningekrone er der altid plads til.

Iført min graviditets-royale-stil, kamera og forventningens glæde, drog jeg mod Amalienborg.

Hele København står faktisk på den anden ende en dag som i dag. Busruter er omlagt, metrotogene fyldt med miniature dronninger og der er flag alle vegne. Det var ikke kun mig, der havde valgt at lade mig inspirere af dagens fødselar.

Mellem tyl, glimmer og masser af flag stod jeg så der midt i infernoet. Der var dælme mange mennesker. Og mange flag.
Flere timers ventetid sammen med en masse danskere, franskmænd, tyskere og selvfølgelig de obligatoriske Japanere, fik mig til at tænke over en ting. Hvor fint jeg synes det er, at en Dronning i et lille land som Danmark, kan samle så mange mennesker og skabe så meget glæde. Det må da betyde hun har stil. God stil.

Da der var gået et par timer, og ventetiden skulle indløses, fik jeg 5 sekunders glimt af Majestæten, Frede og Marys hat. Sååådan.. Men det var det værd, og på trods af de få sekunder, kunne jeg nå at notere mig, at Dronningen HAR god stil. Hun havde valgt et skønt, grønt sæt, selvfølgelig med hat, så det var muligt at spotte hende på lang afstand. Det er dælme i orden Margrethe! Og når man på 5 sekunder kan skabe så meget glæde hos folket, så  må man gøre noget rigtigt, og det er vel også god stil?

Så stort tillykke Deres Majestæt - De har fandeme god stil! ;-)

Synes du Dronning Margrethe har god stil? Og hvad er dine bedste royale stiltips? Kom endelig med dem i kommentarfeltet længere nede. :-)

Trænger du til lidt inspiration til den royale stil, har jeg lavet et lille udvalg herunder, så du kan få lidt royalt stil-støv ind i garderoben. Tryk på billeder eller tekst, for at købe produkterne.