Klunseriet går mega live fra toilettet.

Klunseriet går mega live fra toilettet.

”Det kan man da ikke”. Det var, den første tanke, der poppede op i hovedet på mig.

Da jeg startede med at tænke på at blogge, var video blogging en af de ting, jeg rigtig gerne ville. Hvordan gør man det? Jeg var overbevist om, at man skulle have både professionelt udstyr og flotte kamera, lyd og lysmænd tilknyttet. En hær af make-up artister der skulle få mit fjæs sådan nogenlunde kameravenligt og fjerne de værste alders tegn, var vel også et must. Jeg er jo ikke 23 længere! Og er det ikke de smukke unge mennesker, der får succes, når de viser deres lækkerhed og ungdommelige uskyldighed på en skærm? "Puha det bliver nok engang om rigtig lang tid", blev stemmen i mit hoved ved med at sige.

De der indre stemmer kan være både gode og dårlige. Jeg lever efterhånden fint med mine, for jeg accepterer dem, svarer dem igen - tit, provokerer dem og tager hånd om dem, når de bliver sårbare.

Lige meget hvordan jeg svarede mine tanker igen, blev de ved med, at kredse om video blogging. Så kom jeg til at tænke på, hvem der inspirerer mig. Det er der mange der gør, én af dem er Kim Larsen. Nej Kim Larsen har (desværre)ikke en video blog eller bare noget der ligner. Det gad jeg ellers godt, han havde. Sammen med Prins Henrik – fuuuck det kunne være sejt.  Men han gør, som han har lyst til, og har altid gjort det.

Han lavede engang en videohilsen til sin gode ven Stig Møller, i anledningen af dennes 30 års jubilæum på Skanderborg. Jeg elsker den video hilsen.

Når jeg hører mega seje mennesker fortælle om deres succes, er der altid én ting der går igen. De gjorde det! Det samme gør Kim Larsen, og uanset hvad man mener om ham(og hans stil), får man altid den ærlige version. Ikke det pæne, polerede billede, af en popsanger der rent faktisk spiller for udsolgte huse hver gang.

Den video han lavede til Stig Møller, var både personlig, kærlig og hyggelig. Og så er den optaget på toilettet. ”Jamen det kan man da ikke”.. Toilettet. "Kim Larsen kan måske, men det kan jeg da ikke". Her havde jeg virkelig brug for, at tale kærligt men bestemt til mine egne tanker. Gu kan man så, det er pisse sejt og nu gør jeg det.

Så velkommen til mit første video blog indlæg – en kort præsentation af Klunseriet.dk - fra toilettet.

Herunder kan du se Kim Larsens toilet hilsen til Stig Møller. :-)

Hvor er det sjoveste, mærkeligste, skøreste sted, du kunne forestille dig at lave en præsentation af dig selv? Jeg glæder mig til at læse din kommentar.