Gravid, elefantfødder og stilletter

Gravid, elefantfødder og stilletter

Detter indlæg indeholder affiliate links 

Høje sko, flade sko, praktiske sko. Festlige sko og plateau sko. Jeg elsker, som rigtig mange kvinder, sko. Da jeg blev gravid, havde jeg mange tanker omkring min stil og mine sko. Kan jeg passe noget tøj om 3 måneder? Får jeg elefant fødder, og bliver jeg nød til at gå i bare tæer, eller uld slippers der kan udvide sig tilpas meget? Ja tankerne var mange, om min stil, og den forandring min krop skulle til at gennemgå.

Inden min krop begyndte at tage til i volumen, tog jeg en beslutning.  Bare fordi jeg skal til at være mor og til at være skide praktisk – jeg er lidt af et rodehoved ;-) – behøver jeg ikke flette mig et par sivsko, jeg skal bo i resten af mit liv.

Min krop har forandret sig, det er sikkert og vist. Og den øgede vægt kan jeg sagtens mærke. Især på røven, når jeg sidder ned for længe, og på fødderne, når jeg står og går for længe. Men jeg kan stadig passe mine sko. Både de høje og de flade.

Når en ting forandres, følger flere ting ofte med. Den glæde jeg føler, når jeg køber nye ting til min lille søn, smitter. Jeg får en ubændig lyst til også at forkæle mig selv. Tøjet skal selvfølgelig have en hvis ekstra volumen, men de nye, fine sko jeg falder over, er stadig samme størrelse som de plejer.

I dag får du helt eksklusivt 15% rabat hos Boozt.com. For mig er det helt fantastisk, for så kan min pengepung også være med. Jeg kan måske endda købe to par, af de fine sommer sko, sandaler og stilletter jeg går og drømmer om. Den mulighed synes jeg, også du skal have.
Hvis du klikker her kan du se alle de fine sko de har på Boozt.com.

Herunder har jeg lagt lidt billeder op, af de sko jeg har valgt ud til dette forår. Klik på billederne, hvis det er en af de modeller, du kunne tænke dig.      

Der er stadig 3½ måned tilbage af min graviditet, så jeg kan sagtens nå elefant stadiet endnu. Men så står der fine, dejlige sko og venter på mig, når jeg har født mit vidunder. ;-D